sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Ullakon aarteita - lastenvaunut

Yksi mielestäni ihanimmista nukkekotiesineiden valmistajista on ollut saksalainen Bodo Hennig. Kerrasta toiseen jaksan ihastella heidän taidokkaita töitään. Harmi kyllä tehdas on jo lopettanut toimintansa, mutta aina välillä onnistaa ja löytää jonkin aarteen netistä. 

Tämänkertainen Bodo Hennig löytöni olivat lastenvaunut 1970-luvulta. Rattaat ovat metallia, työntöaisa puuta ja kaikki kankaat kauniisti ja siististi ommeltu. Kuomun voi myös taittaa alas tai lukita yläasentoon.

Nämä lastenvaunut voivat nyt päätyä pölyttymään vaikka muumitalon ullakolle, sillä eiväthän talon asukkaat ole näitä vuosiin enää tarvinneet, mutta eivät ole malttaneet antaa poiskaan. Ehkäpä ne muistuttavat niin mukavasta ajasta.
 
Nukkekotitavaroiden myyjät ovat usein mielestäni aika lämmintä ja sydämellistä joukkoa. Useammankin kerran on ostamani tuotteen mukaan pakattu kannustava ja mukava viesti - joskus joku pieni yllätyskin. Tälläkin kertaa mukana oli viesti, ja saksalainen myyjä oli laittanut vaunuihin nukkujankin - pienen kissa kiiltokuvan. Sai ainakin minulle hymyn huulille kun sen siellä näin.
 


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti